Cégismertető


A HegeTools Bt. egy 1992 óta működő, folyamatosan fejlődő vállalkozás, amely vegyes termékkörű ügynöki nagykereskedelmi munkákat végez. Az elmúlt közel tíz év alatt szakembereink nagy tapasztalatot szereztek a forgácsoló szerszámok megismerésével és értékesítésével.

Szolgáltatásaink színvonalára a cégünknél az egyedileg kidolgozott minőségbiztosítási rendszer is garanciát nyújt, mely eleget tesz a ISO 9002 minősítés elvárásainak is.

Fontosnak tartjuk a vevőkkel való kapcsolattartást, ennek érdekében folyamatosan értesítést küldünk az újdonságainkról, akcióinkról. Célunk, hogy a jó termékek alacsony áron a vevők részére gyors határidővel kiszállításra kerüljenek.
A gyors és pontos szállítás érdekében, termékeinket a TNT Hungary szállítmányozó céggel juttatjuk el vásárlóinkhoz. Viszonteladóink igényeit egyedi, kedvező árakkal segítjük. A nagyobb ipari felhasználóinknál lehetőség van konszignációs raktár létrehozására azok telephelyén, ezzel is biztosítva a folyamatos szerszámellátást.

Beszerzési oldalról arra törekedünk, hogy szélesítsük a hazai és nemzetközi szerszámgyártói kapcsolatainkat, melyek biztosítják számunkra, hogy a magyarországi szerszámpiacon a minőség és a szolgáltatás összhangja mellett az áraink versenyképesek is maradjanak. Ezért kizárólagosan a minőségi termékeket gyártó, a szerszámszakmában jó nevű, megbízható cégekkel állunk kapcsolatban. Beszállítói partnereink kiválasztásánál fontos szempont, hogy rendelkezzen meglévő és működő minőségbiztosítási rendszerrel.

Mind a beszállítóinkkal, mind a vevőinkkel kapcsolatban a hosszú távú együttműködéseket részesítjük előnyben.

Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték szolgáltatásaink minőségére.